Cooking Tips

SNACK – Naar aanleiding van een story op mijn feed van 2 dagen terug, hierbij he…

SNACK – Naar aanleiding van een story op mijn feed van 2 dagen terug, hierbij het recept voor dit heerlijke smeuΓ―ge pompoen chocolade taartje! Need jullie wilde massaal hier het receptje van🧑

Het was echt een probeersel, maar ik vond het zeer geslaagd! Maar liefst ook met 200 gram groenten die je echt niet terug proeft.

𝙔𝙀π™ͺ’𝙑𝙑 π™£π™šπ™šπ™™:
β–ͺ️200 gram pompoen puree
β–ͺ️15 gram tarwebloem
β–ͺ️15 gram havermout
β–ͺ️15 gram steviala ery pure
β–ͺ️10 gram chocolade eiwitpoeder (ik heb de good protein van bodyandfit_nl )
β–ͺ️5 gram cacao poeder
β–ͺ️flavour shot notoreo personalprotein

Type kan de was doen: meng alle ingrediΓ«nten met elkaar & verdeel dit in een ingevet/ingesprayd ovenschaaltje. Ik bakte het taartje in ongeveer 20 minuten op 175 graden in de oven af. Dan is de binnenkant van het taartje nog een beetje β€˜vloeibaar’, wat ik persoonlijk echt heerlijk vind! Wil je hem wat vaster, bak hem dan ietsje langer.

Pompoen puree maak je heel makkelijk door pompoen blokjes te koken totdat ze zacht zijn. Giet de blokjes af & haal er een staafmixer doorheen en je hebt pompoen puree!

Heat, internet uit de oven, vind ik persoonlijk het lekkerst om dit heerlijke taartje te eten. Prime hem af met eventueel nog wat gentle slagroom, pindakaas of andere lekkere toppings & genieten kun je! & schuldvrij, need je krijgt gewoon meteen een portie groenten binnen op deze manier πŸ˜ƒπŸ§‘πŸ‘ŒπŸΌπŸ« Hele taartje: 185 kcal

afvallenmetbregje

Related Articles

Back to top button