Cooking Tips

SNACK – Een halfje crimson velvet & een halfje vanille cake: match made in heaven! …

SNACK – Een halfje crimson velvet & een halfje vanille cake: match made in heaven! ❤️ & dat met nog eens vriendelijke macro’s zodat je dit lekker met helemaal niemand hoeft te delen. Alles voor me, myself & I !

𝙔𝙤𝙪’𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙:
▪️30 gram tarwebloem
▪️25 gram steviala kristal candy
▪️15 gram campina_nl botergoud 70% minder vet
▪️15 gram appelmoes gentle hakgroenten
▪️20 gram vloeibaar eiwit
▪️25 gram ongezoete amandelmelk alpro
▪️three gram bakpoeder droetkerbakken_nl
▪️rode kleurstof royalsteensma
▪️snufje zout

Meng de boter en de appelmoes samen met de kristal candy. Voeg hier de overige natte ingrediënten, op de rode kleurstof na, aan toe & meng dit. Voeg dan de bakpoeder, bloem & het zout toe. Meng tot een glad beslagje.
Verdeel het beslag in twee delen. Aan één van de twee delen voeg je wat rode kleurstof toe.
Verdeel beide beslagjes over een bakvormpje. Het witte beslag aan 1 kant & het rode beslag aan de andere kant. Ik maakte er 2 hartjes mee, maar je kunt ook alles in 1 wat groter bakvormpje doen natuurlijk.
Bak je mini crimson velvet/vanille hartjes/taartjes in de oven op 170 graden voor ongeveer 15 minuten als je 2 kleine vormpjes gebruikt of ongeveer 25 minuten voor als je 1 groter vormpje gebruikt.

Dit is me toch even een partijtje genieten zo! Ook lekker als ontbijt om je dag mee te beginnen. Ik topte ze nog af met wat callowfit_official vanilla type & strawberry sauce! ❤️😍🍓👏🏼 Hele receptje: 163 kcal

callowfitbenelux afvallenmetbregje

Related Articles

Back to top button