Cooking Tips

POMPOEN BOLLETJES Wat is er nou beter dan vers zelf gebakken brood? Brood in d…

POMPOEN BOLLETJES πŸŽƒ

Wat is er nou beter dan vers zelf gebakken brood? Brood in de vorm van een pompoen! & hoe kleiner, hoe schattiger! Zie hier mijn mini zoete β€˜pompoen’ bolletjes! Leuk om samen te maken & nog leuker om er samen van te genieten! It’s fall season & met deze bolletjes wordt de herfst toch web even iets leuker…

π™ƒπ™žπ™šπ™§π™«π™€π™€π™§ π™œπ™šπ™—π™§π™ͺπ™žπ™ π™©π™š π™žπ™ :
β–ͺ️200 gram tarwebloem
β–ͺ️90 gram halfvolle melk
β–ͺ️1 ei
β–ͺ️30 gram steviala ery pure
β–ͺ️60 gram halfvolle roomboter campina_nl
β–ͺ️1 zakje gist droetkerbakken_nl
β–ͺ️5 gram vanille aroma
β–ͺ️Snufje zout
β–ͺ️Kaneelstokjes voor de completion

𝘼 π™₯π™ͺ𝙒π™₯π™ π™žπ™£ 𝙗π™ͺ𝙣 𝙀𝙛 𝙀𝙬𝙣 𝙙𝙀π™ͺπ™œπ™ !
Meng de bloem met de steviala, gist & het zout. Verwarm de melk totdat deze lauwwarm is. Doe de lauwwarme melk, het vanille aroma & de boter bij de droge ingrediΓ«nten. Kneed dit met een mixer met deeghaken tot een glad deeg. Als het deeg los komt van de zijkanten van de mengkom is je deeg goed. Dek het deeg in de kom af & laat het deeg 30 minuten op een warme plek rijzen.
Kneed het deeg vervolgens even kort door. Verdeel het deeg in 7 stukken & maak hier bolletjes van. Dan ga je met een touwtje de bolletjes als het ware β€˜knopen’ zodat er een pompoen vorm ontstaat.
Bak de pompoen bolletjes in de oven op 180 graden voor 25 minuten. Laat ze bolletjes afkoelen, verwijder de touwtjes heel voorzichtig & decoreer met de kaneel stokjes.

𝗣𝗲𝗿 π˜€π˜π˜‚π—Έ (𝟭/𝟳): 155 kcal
𝗛𝗲𝗹𝗲 π—Ώπ—²π—°π—²π—½π˜ : 1082 kcal

afvallenmetbregje

Related Articles

Back to top button