Cooking Tips

HEALTHY PAELLA DINER – Een op en high Spaans gerecht: Paella! Het liefst eet ik…

HEALTHY PAELLA πŸ₯˜

DINER – Een op en high Spaans gerecht: Paella! Het liefst eet ik dit op een terrasje in een heerlijke Spaanse stad met een glaasje Sangria, maar ja… πŸ˜…πŸ˜‚ Dan halen we dat heerlijke paella momentje maar gewoon even naar huis & steken we hem ook in een iet wat verantwoorder jasje!

𝙑𝙀𝙀𝙧 π™™π™šπ™―π™š π™«π™šπ™§π™¨π™žπ™š π™œπ™šπ™—π™§π™ͺπ™žπ™ π™©π™š π™žπ™ :
β–ͺ️300 gram bloemkool rijst bonduelle_nl
β–ͺ️150 gram gemengde zee vruchten
β–ͺ️90 gram rode paprika
β–ͺ️100 gram tomatenblokjes heinz_nl
β–ͺ️75 gram doperwtjes bonduelle_nl
β–ͺ️75 gram ui
β–ͺ️20 gram knoflook
β–ͺ️1 vis bouillon blokje
β–ͺ️2 gram paprika poeder
β–ͺ️1 busje saffraan draadjes verstegennl
β–ͺ️Peper & zout naar smaak
β–ͺ️Verse peterselie & citroen voor de garnering

Snijdt de paprika in blokjes. Fruit in een pan de ui samen met de knoflook aan. Voeg de paprika, tomatenblokjes & de zee vruchten toe & bak ook aan. Voeg vervolgens de bloemkoolrijst toe & schep alles goed om. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan, voeg de paprika poeder, de saffraan draadjes & wat peper en zout naar smaak toe & schep alles door. Voeg als laatste de erwtjes toe & meng alles nog goed met elkaar. Proef of je de paella genoeg op smaak vindt, garneer met wat verse peterselie en wat schijfjes citroen & waan je even in Spanje!

Verantwoorde paella op z’n lekkerst! Met dit pannetje kom jij zeker even in Spaanse sferen. & het beste van alles: deze flinke pan bevat nog geen 400 kcal! β€οΈπŸ’ƒπŸ·πŸ‡ͺπŸ‡Έ Hele recept: 390 kcal

Related Articles

Back to top button