Cooking Tips

DINER – Geroosterde bloemkool salade met falafel en hummus! Een high combinatie w…

DINER – Geroosterde bloemkool salade met falafel en hummus! Een high combinatie wat echt jummie is!

π™…π™š π™π™šπ™—π™© π™π™žπ™šπ™§π™«π™€π™€π™§ π™£π™€π™™π™žπ™œ:
β–ͺ️100 gram gemengde sla
β–ͺ️200 gram bloemkool
β–ͺ️100 gram komkommer
β–ͺ️100 gram falafel balletjes masmasmaza
β–ͺ️30 gram rode druiven
β–ͺ️30 gram naturel hummus albertheijn
β–ͺ️30 gram callowfit_official mayo type sauce
β–ͺ️snufje kerrie poeder verstegennl
β–ͺ️peper en zout

De bloemkool kruidde ik met wat peper, zout & kerrie poeder en roosterde ik in de oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten. De falafel balletjes bakte ik in de pan even aan, de sla, komkommer en rode druiven sneed ik fijn & de hummus mengde ik met de mayo type saus & fungeerde als β€˜dressing’ voor deze heerlijke salade! πŸ§†πŸ₯—πŸ’•πŸ₯’ Hele salade: 408 kcal

callowfitbenelux afvallenmetbregje

Related Articles

Back to top button