Cooking Tips

BREAKFAST – Laatste dagje van mijn weekend. Vriendlief is vanochtend vroeg van …

BREAKFAST – Laatste dagje van mijn weekend. Vriendlief is vanochtend vroeg van huis vertrokken richting Zwitserland voor ruim een maand, dus dat betekent dat ik weer ineens alleen ben thuis! Dat is even geleden dat dat zo was πŸ˜…

Omdat vriendlief om 0500 vertrok & ik daarna niet echt meer kon slapen, maar even de keuken ingedoken voor een lekker en heat ontbijt taartje! Het werd het chocolade proteΓ―ne pudding taartje naar recept van fitmetdjam ! Mijn versie paste ik iet wat aan.

𝙑𝙀𝙀𝙧 π™’π™žπ™Ÿπ™£ 1 π™₯π™šπ™§π™¨π™€π™€π™£π™¨ π™«π™šπ™§π™¨π™žπ™š π™œπ™šπ™—π™§π™ͺπ™žπ™ π™©π™š π™žπ™ :
β–ͺ️12 gram havermout
β–ͺ️12 gram amandelmeel
β–ͺ️50 gram appelmoes mild hakgroenten
β–ͺ️25 gram geklutst ei
β–ͺ️5 gram bakpoeder
β–ͺ️50 gram proteinbymelkunie chocolade pudding
β–ͺ️5 gram cacao poeder
β–ͺ️snufje zout
β–ͺ️2 photographs notoreo personalprotein

Als topping ging er nog een klein beetje further chocolade pudding & 5 gram chocolade strooifeest van albertheijn op. Ontbijtfeestje dit! πŸ€©πŸ«πŸ‘ŒπŸΌβ€οΈ Hele ontbijt: 254 kcal

Related Articles

Back to top button