Cooking Tips

APFEL STRÜDEL Apfel strüdel met poedersuiker & vanille saus… Heerlijk is dit t…

APFEL STRÜDEL 🇦🇹

Apfel strüdel met poedersuiker & vanille saus… Heerlijk is dit toch?! & ook dit valt vrij makkelijk zelf te maken! Deze variant bevat nog geen 500 calorieën, dus die kun je met een gerust hart alleen lekker opeten! Delen kan natuurlijk ook, need het is greatest een flinke hap 😜

𝙔𝙤𝙪’𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙:
▪️2 plakken diepvries bladerdeeg koopmansbakken
▪️150 gram jonagold appel
▪️25 gram steviala kristal candy kaneel
▪️5 gram citroensap
▪️three gram kaneel verstegennl
▪️20 gram campina_nl 70% minder vet boter
▪️5 gram paneermeel
▪️Rasp van een halve sinaasappel

Laat het bladerdeeg ontdooien.
Snijdt de appel in kleine blokjes. Meng dit met de kaneel, steviala, sinaasappelrasp & het citroensap.
Rol de bladerdeeg plakken uit zodat je een wat grotere bladerdeeg plak hebt in een rechthoekige vorm. Smelt de boter in een steelpan.
Bestrijk het bladerdeeg met wat boter. Verdeel hierover het paneermeel. Verdeel de appelvulling in het midden van het bladerdeeg. Zorg dat je aan de lange kanten van het deeg wat ruimte over houdt. Klap die kanten naar binnen. Rol dan voorzichtig de korte kanten van het bladerdeeg op zodat er een ‘rol’ ontstaat. Leg vervolgens de strüdel op een beklede bakplaat, met de naad naar beneden.
Bestrijk de strüdel met het restje boter & bak de strüdel in de oven op 180 graden voor ongeveer 25-30 minuten. Laat vervolgens ietsje afkoelen & serveer met steviala poedersuiker & vanille saus van callowfit_official !

𝗛𝗲𝗹𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗲𝗽𝘁 : 477 kcal

callowfitbenelux afvallenmetbregje

Related Articles

Back to top button